Ne bih ovo mogla bez tebe

 

Dragi moji,

Knjiga koju imate pred sobom mlađa je „sestra“ knjige „Dobro je…; one iste koja je osvojila srca mnogih čitalaca. Godina dana po objavljivanju, „Dobro je…“ i dalje osnažuje i pruža utehu, vraća veru u ljubav i dobrotu, pokazuje da niste usamljeni kad vam je teško i da je svaka muka samo put do spoznaje o sebi i svetu kojim smo darivani. Zbog načina na koji je ta knjiga kod čitalaca dočekana i zbog činjenice da se na putu duhovnog razvoja više ne može nazad, sve i da se hoće, nekako prirodno nizali su se novi tekstovi koji su sa vetrometine interneta roditeljski nežno prikupljeni i smešteni među ove korice. Ove crtice iz života čitali ste svakodnevno na mom Fejsbuk nalogu, radovali im se, iščekivali ih. Zbog onoga što znače meni, a otisak su moje duše, i zbog onoga što znače vama, zaslužuju da se nagrade onim što knjigom zovemo. Vama koji ovu knjigu čitate a niste na društvenim mrežama, posebno zahvaljujem i čestitam jer vas je pronašlo delo o ljubavi, veri i nadi. To samo znači da ste knjigu privukli snagom svoga bića koje stremi univerzalnim vrednostima i ne boji se prolaznih životnih bura. S radošću vam u ruke predajem pisanu zahvalnost životu naslovljenu „Ne bih ovo mogla bez tebe“.

BD-korice knjigeNaslovPoledjinaJPG

Ako želite da knjigu poklonite sebi, ili da obradujete neko biće do koga vam je stalo,  možete to učiniti tako što ćete je naručiti popunjavanjem donjeg upitnika.

Cena knjige:

Srbija: 800 dinara + troškovi dostave – plaćate poštaru prilikom preuzimanja knjige;

Inostranstvo: 15€ (troškovi isporuke su uračunati u cenu) – plaćanje vršite unapred.

 

[contact-form to=’brankadam@gmail.com’ subject=’Naručena knjiga NBOMBT sa sajta www.brankicadamjanovic.com’][contact-field label=’Ime i prezime’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Upišite vaš Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Upišite vašu kompletnu adresu’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Koliko primeraka knjige želite?’ type=’select’ required=’1′ options=’1,2,3,4,5,’/][contact-field label=’Broj telefona’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ako želite posvetu, napišite kome da bude posvećena’ type=’textarea’/][/contact-form]