Novo izdanje knjige „Dobro je…“

S radošću vas obaveštavam da je iz štampe izašlo treće izdanje moje knjige „Dobro je...“

Kad je pre nešto manje od dve godine objavljena prvi put, bilo je i onih koji su govorili da je naslov neprimeren ovim teškim vremenima i da „ništa nije dobro“. I tada, a i danas, danas možda više nego ikada pre, ponavljam: Dobro je…

Ova knjiga plod je moga iskustva, bolnih padova, uspinjanja, malih svakodnevnih pobeda i poraza, i konačnog shvatanja da je sve bilo i jeste za moje dobro.

Mnogima od vas ovo štivo postalo je amajlija, mnogima će to tek biti. Nikada nisam uspela da prebrojim mnogobrojna pisma i poruke u kojima mi saopštavate da ste uz ovu knjigu plakali, smejali se i za korak prišli bliže sebi. O, da. Ja sam bila prva kojoj se uz „Dobro je…” to događalo.

Dobro je…” se vratilo kući. I to me posebno raduje. Ove knjige stizaće vam sa izvora, s ljubavlju i pod vrlo povoljnim uslovima jer dobro svako zaslužuje.

 

„Bože, molim Te da ne zaboravim sve ono lepo što mi se događa. Toga ipak ima više, mnogo više nego onoga što ja u svojoj slabosti ne vidim jasno i smatram lošim. Ne daj mi da se sećam uvreda, već pružene ruke i pomozi da me osećaj zahvalnosti drži podalje od ponora taštine…“

DOBRO JE…

 

dobrojedobroje